Сумчани можуть скористатись послугами Пункту прокату засобів реабілітації та пересування

Продовжує свою роботу Пункт прокату засобів реабілітації та пересування, який функціонує на базі КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

Пункт прокату засобів реабілітації та пересування покликаний сприяти мобільності громадян, здатності до самообслуговування та їхній соціальній активності. З початку квітня послугами цього Пункту скористалось понад 30 людей, яких забезпечили милицями, ходунками, палицями, ролаторами, кріслами колісними.

Безоплатно отримати засоби реабілітації та пересування можуть: літні люди, особи з інвалідністю, ВПО, які частково або повністю втратили рухову активність та за висновком лікарсько-консультативної комісії потребують отримання конкретного засобу реабілітації.

Для отримання засобів пересування та реабілітації необхідно звернутися до терцентру «Берегиня», надавши копії індивідуальної програми реабілітації особи з інвалідністю або довідку медичної установи про необхідність забезпечення засобами реабілітації; паспорта; ідентифікаційного коду; написати заяву та укласти договір. За більш детальною інформацією з даного питання необхідно звернутись за телефонами: 60-49-95, (050)4055670.