Тренди взуття весни та літа 2024, про які потрібно знати

Один із найпростіших способів оновити весняно-літній гардероб – додати до нього нову пару взуття! Цього року йдеться про зручні балетки, жіночні туфлі на підборах, масивні сандалі, а також несподівані текстури й відтінки. Далі поговоримо про найкращі стилі взуття весни–літа 2024 року.

Якій би моделі ви не вирішили віддати перевагу, відповідний варіант зможете знайти на сайті взуття «Міратон». У каталозі представлені високоякісні вироби від світових брендів за найвигіднішими цінами.

Кольори та текстури

Мода повертається до всього класичного та витонченого, і ось основні тренди, які це уособлюють:

  • Металік – йдеться не тільки про срібло та золото. Вибирайте будь-які відтінки з металізованим оздобленням та розглядайте їх як нейтральні.
  • Денім – актуальні джинсові сандалії, кросівки, туфлі Мері Джейн, босоніжки на підборах Kitten Heel та багато іншого.
  • Сітка – ідеальне рішення для літнього взуття. Ми говоримо не тільки про знайомі нам сітчасті кросівки та сліпони, а й про ультрасучасні балетки.
  • Прикраси – зверніть увагу на банти чи квітковий декор, а також гарні пряжки.
  • Контрастний мис – цей класичний тренд у стилі Шанель додасть вишуканої вінтажності у будь-яке вбрання.
  • Рафія / ткана текстура – елемент, який додасть всьому образу інтересу. Шукайте такі деталі в босоніжках, шльопанцях, балетках, слінгбеках.

Актуальні моделі взуття 2024

Знайте, що вам не обов’язково дотримуватися кожної нової тенденції. Віддайте перевагу тому, що вам подобається і підходить за стилістикою.

Оновлені кросівки

Цього року ми бачимо два основні стилі кросівок: у стилі ретро 90-х років та низькопрофільні. Вибирайте версії у яскравих кольорах, які відповідатимуть вашому гардеробу, та носіть їх із вільними брюками й джинсами будь-яких фасонів, а також із шортами.

«Дівоче» взуття

Зручні та милі балетки і туфлі «Мері Джейн» змушують почуватися жіночно і пропонують безмежні можливості для стилізації. Їх можна поєднувати з брюками, сукнями, пишними спідницями та багатьма іншими речами. Двоколірні, рожеві чи чорні – вибір за вами! А якщо в обраній парі буде сітка, ви подвоїте свої бали в гонитві за трендами.

Зручні підбори

Відкладіть улюблені класичні туфлі на шпильці у дальню частину шафи. Вони ніколи не вийдуть із моди, але цього року на зміну їм приходять туфлі на підборах, які набагато легше носити. Вони не менш привабливі, але пропонують максимум комфорту. Якщо ви шукаєте туфлі-човники на мініатюрному підборі, вибирайте версію з відкритою п’ятою, щоб виглядати ще сучасніше.

Сандалії на платформі

Обов’язково знайдіть місце для зручних сандалів у своєму гардеробі. Вони відмінно поєднуються з одягом будь-якого стилю (від кежуалу до спортивного та пляжного) і відмінно підходять для тривалих прогулянок. І розгляньте можливість оновлення з парою кольору металік або деталями з рафії.