У СумДУ обрали найчарівнішу студентку

2 травня відбулося свято краси «Міс СумДУ – 2024». Цьогоріч за корону переможниці змагались 8 студенток – представниць різних інститутів та факультетів Сумського державного університету.

Упродовж конкурсу дівчат можна було побачити в різноманітних образах: в чорних ділових костюмах, пристрасних червоних сукнях, з крилами янголів, а на фінальному виході конкурсантки вийшли в неповторних вечірніх сукнях.

Щоб перевірити спритність дівчат, ведучі підготували їм справжнє випробування з імпровізації, гумору та кмітливості.

Поки журі обирало переможницю, творчі колективи університету подарували святковий настрій вболівальникам та учасницям конкурсу своїми вокальними та танцювальними виступами.

За підсумками конкурсу перемогу в номінаціях отримали:

«Міс витонченість» – Діана Кандаурова (ЕлІТ);

«Міс чарівність» – Софія Кійко (НН МІ);

«Міс загадковість» – Інна Гетьман (БіЕМ);

«Міс грація» – Анастасія Середа (НН МІ);

«Міс вишуканість» – Анісія Ялижко (ЕлІТ);

«Міс елегантність» – Вероніка Карабута (ННІ Права);

«Міс натхнення» – Аліна Кірєєва (ННІ Права).

Перемогу в номінації «Міс фотомодель», голосування за яку проходило в соцмережах культурно-мистецького центру СумДУ, отримала Катерина Бурлюк (ІФСК).

Також ще одне голосування на звання «Міс глядацьких симпатій» проходило на сайті міста Суми «0542. іn.ua». І перемогу в цій номінації отримала Вероніка Карабута (ННІ права).

Головні номінації конкурсу краси розподілили таким чином:

звання другої віцеміс СумДУ виборола Катерина Бурлюк (ІФСК), перша віцеміс СумДУ – Анісія Ялижко (ЕлІТ).

А корону та титул «Міс СумДУ-2024» цього року завоювала студентка першого курсу навчально-наукового медичного інституту Анастасія Середа.

Дівчина з чотирьох  років займалась у хореографічній школі, має безліч перемог у танцювальних конкурсах та червоний диплом про завершення танцювальної школи, навчалась грі на піаніно. Міс СумДУ-2024 мріє про власну мережу медичних клінік, адже допомагати людям – поклик її душі.

Традиційно організаторами заходу стали культурно-мистецький центр та відділ позанавчальної роботи СумДУ.

Сумський державний університет вітає володарку головного титулу краси та учасниць конкурсу, бажає нових перемог і натхнення!