У Тростянці триває відновлення багатоповерхівок, зруйнованих внаслідок ворожих обстрілів

У Тростянці Служба відновлення відбудовує два житлових будинки – за адресами вул. Благовіщенська, 53 та вул. Нескучанська, 9. Обидві п’ятиповерхівки зазнали значних руйнувань внаслідок влучання боєприпасів та пожеж.

У будинку на вул.Благовіщенська, 53 завершили улаштування покриття покрівлі з рубероїду та на 50% виконали підсилення зовнішніх опорних стін металевими конструкціями. Наразі будівельники продовжують роботи з монтажу усіх мереж комунікацій: електропостачання, водопостачання та водовідведення. Розпочали підготовчі роботи до нанесення штукатурки. Далі планується утеплення фасаду та зовнішня гідроізоляція стін підвального приміщення.

У п’ятиповерхівці на вул.Нескучанська, 9 завершили улаштування стяжки та гідроізоляційного шару покриття покрівлі. Виконали роботи з тинькування стін у квартирах та на сходових клітинах. Розпочали підготовчі роботи з утеплення фасаду. На черзі – підсилення зовнішніх опорних стін та улаштування базового укриття в підвальному приміщенні.

Повний комплекс відбудови п’ятиповерхівок планують завершити до серпня 2024 року. Відновлення фінансується коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.