Центр УБД в Сумах пропонує широкий спектр психологічних послуг

Психолог КУ «Центр учасників бойових дій» безоплатно надає широкий спектр психологічних послуг захисникам, захисницям та їхнім рідним.

Зокрема здійснює психологічну діагностику задля оцінки актуального психологічного стану та індивідуально-психологічних особливостей, визначення потреби та оптимальних методів психологічної допомоги.

Також психолог комунальної установи консультує індивідуально з метою пошуку шляхів розв’язання власних психологічних проблем, з питань внутрішньо сімейних відносин, забезпечення психологічної підтримки на етапі втрати близької людини, пошуку ресурсу, стабілізації психоемоційного стану.

Серед послуг, які пропонує фахівець, – психологічні тренінги, практичні заняття, спрямовані на саморозкриття учасників груп, актуалізацію наявного досвіду, формування навичок самопізнання та саморозвитку, опанування нових комунікативних і поведінкових стратегій (кілька разів на місяць, відповідно до плану).

Окрім цього, психолог Центру УБД займається проведенням профілактичних, розвиткових і корекційно-розвиткових занять з дітьми та дорослими з корекції тривожності, страхів, агресивності, формування навичок саморегуляції, корекція пізнавальних процесів.

Отримати детальну інформацію чи зареєструватись можна за телефонами: (093)1079453 (психолог Анна Тимченко), (050)1079453 (приймальня Центру УБД).