У Сумському СІЗО засуджені-кухарі змагалися, хто краще приготує гороховий суп і котлети

27 липня на базі Сумського слідчого ізолятора відбувся фінал конкурсу на кращого кухаря серед засуджених.

У кулінарних змаганнях взяли участь кухарі установи, які на першому етапі конкурсу показали свої теоретичні знання, а у другому етапі – практичні. Кожен  приготував свої фірмові страви:  гороховий суп та розсольник, на другу страву – макарони з м’ясною котлетою та овочеве рагу, «салат літній» і салат із буряку. З ягід, які зібрали з підсобного господарства, зварили компоти.

Конкурсанти заздалегідь готуються та вивчають додаткову літературу з якості готування страв та удосконалюють свої вміння.

За результатами  був визначений переможець, який отримав грамоту та цінний подарунок.

Оцінював страви запрошений кухар одного з сумських ресторанів. Він давав поради та поділився деякими  кулінарними секретами, як робити їжу смачною та корисною.

Джерело: http://www.kvs.gov.ua/

001

002

003

004