“Ми – суперсім’я”: у Сумах за підтримки нардепа Ігоря Васильєва провели спортивне свято

Цими вихідними Суми святкували – в рамках Дня міста на різних локаціях відбулося багато цікавих заходів. І однією з таких подій стало родинне спортивне свято “Ми – суперсім’я”, яке пройшло у неділю в дитячому парку “Казка” за підтримки народного депутата України Ігоря Васильєва.

Чому обрали саме такий формат? Тому що орієнтувалися на сім’ю, міцність родинних зв’язків і сімейні цінності, розповідає політик.

“На мою думку, найголовніша цінність для людини — це сім’я. Спочатку це сім’я, в якій ти народжуєшся і зростаєш, а потім — це сім’я, яку ти створюєш, в якій даєш крила своїм дітям. Чим більше у суспільстві щасливих сімей — тим воно міцніше й спроможніше”, – говорить Ігор Васильєв.

І де ж, як не під час спортивних командних змагань, можна якнайкраще проявити свої лідерські якості і зміцнити командний дух? Адже сім’я – це команда, а коли вона ще й спортивна — це удвічі краще!

“Міцна родина — це коли ти цілковито довіряєш тим, хто поруч. Розраховуєш на їхню безумовну підтримку, але й сам завжди готовий підставити плече й захистити, підтримати, прийняти чи передати пас”, – переконаний нардеп.

Тож близько 20 спортивних сімейних команд стали цього вечора учасниками дійства. Невеличка руханка для розминки – і на старт! Найспортивнішу сім’ю виявили в естафетних змаганнях – переможцями стали тато Олександр з донечкою Таєю, які й отримали головний приз змагань – мультиварку.

Але й інші учасники свята не залишилися без подарунків – кожен маленький спортсмен отримав солодкий приз. Упродовж вечора малюків розважали ростові ляльки і відомі кіногерої. Та найголовнішою нагородою для кожної родини став спільно проведений час, присвячений сім’ї і один одному, коли діти взаємодіяли разом з батьками, були однією командою. Адже не секрет, що саме це частенько стає дефіцитом у сучасному світі гаджетів і стрімких темпів.

І навіть дощ та прохолодна погода не завадили веселощам. Ділячись враженнями, сумчани висловлювали побажання, щоб такі заходи проводилися у місті частіше, тож будемо сподіватися, що їхню думку почують і дослухаються до неї.

А репортаж про святкування ви можете подивитися вже сьогодні, 6 вересня, о 19.00 у вечірніх новинах на телеканалі СТС, на нашому YouTube-каналі та в соцмережах.