Стартував чемпіонат Сумщини з хокею

На вихідних відбулися перші матчі чемпіонату Сумщини з хокею.

На першому етапі 12 команд з’ясують стосунки у 3 групах (у кожній – по 4 команди). По 2 найкращі, а також ще дві з тих, що посіли 3-ті місця, продовжать боротьбу у плей-оф (чверть- і півфінал, матч за ІІІ місце і фінал).

У матчі першого туру у Сумах (тут грають команди групи «Центр») випробування влаштувала погода. По ходу матчу кілька разів зривався сніг, тож довелося й хокеїстам включатись у роботу та допомагати чистити майданчик вручну, бо техніка підвела.

Доля матчу між принциповими суперниками ХК «Суми» та «Сумськими воронами» була вирішена практично вже у першому таймі, коли за перші дві хвилини «містяни» закинули 2 шайби, а на перерву пішли, ведучи у рахунку 4:1. Підсумок протистояння – 8:3 на їхню користь. В іншому матчі групи срібний призер білопольський «Лідер» удома поступився «Сумським бобрам» 0:3.

У групі «Північ» чинні чемпіони області ХК «Шостка» на своєму майданчику розгромили «містян» з Кролевця 14:0. Напруженим було протистояння ХК «Конотоп» та ХК «Дружба». Основний час – 2:2, за булітами мінімально перемогли господарі.

У групі «Південь» з поразки розпочав виступ ХК «Ромни», який програли хокеїстам села Коровинці 1:2. Матч «Суми-04» та «Охтирканафтогаз» суперники зіграють у вівторок.