У Сумах відкрилася фан-зона до “Євро-2016”

Учора, 10 червня, розпочала свою роботу сумська фан-зона, яку відкрили з нагоди проведення Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2016».

Офіційне відкриття відбулося о 19.00. Воно супроводжувалося виступом сумської групи «КАЙА», гостей розважала величезна «Панда» з якою і маленькі, і дорослі охоче фотографувалися.

Організатори подбали про безпеку: за порядком в районі ТРЦ «Мануфактура» наглядають представники патрульної поліції міста, біля входу та по периметру чергують стюарти, які стежать за дотриманням правил «фан-зони».

Додамо, що це не класична фан-зона, а фан-парк. Згідно зі встановленими правилами, на його територію заборонено проносити будь-які предмети, які можна використати як зброю, фейєрверки, легкозаймисті або габаритні речі, скляні пляшки, мегафони, сигнальні горни, символіку, яка містить расистські чи образливі написи тощо.

Вхід до фан-парку вільний, не пройдуть туди лише ті, хто знаходиться у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, намагаються пронести заборонені речі, відмовляються від огляду представниками охорони правопорядку, не досягли 14-річного віку і прийшли без дорослих, повідомляють у мерії.