У Сумах завершився футбольний турнір “Разом — до перемоги”

22 травня у Сумах завершився футбольний турнір “Разом — до перемоги”, повідомляє Суспільне.

На полі у фіналі зустрілися команди “Noname” та “Україна” з Токарів. Перші на шляху до фіналу у групі перемогли “Колос” з Підліснівки (3:0), “Україну” (2:0) та з рахунком 2:2 розійшлися з командою “Сумигаз”. “Україна” поступилася “Noname” і взяла гору над “Сумигазом” (2:0) та “Колосом” (7:1).

22 травня у півфіналах “Noname” з рахунком 4:0 обіграв другу команду групи “Б” — “Forza”, а “Україна” мінімально – 1:0 – взяла гору над першою командою групи “Б” — “Колосом” з Северинівки.

У фінальному поєдинку суперники сильнішого не виявили – гра завершилась зі стартовими нулями. А в серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 4:3 святкували футболісти “України”.

“Дякуємо учасникам заходу, які відгукнулися на запрошення. Ми дуже задоволенні, не очікували такої кількості учасників”, — говорить організатор турніру Денис Лупач.

“Головне, щоб перемогла Україна. І все”, — сказав після гри гравець команди “Noname” Андрій Білоненко.

Граючий тренер переможців Іван Кірієнко сказав:

“Ця перемога – це подяка тим людям, які нас захищають”.

Найкращим гравцем турніру визнаний гравець команди “Noname” Вадим Півненко, а кубок переможців отримав воротар команди “Україна” Микита Сітнер. Крім того, учасники турніру зібрали 11 250 гривень. Їх вони передадуть на потреби Збройних сил України.