Компанія RGM group розпочинає дорожньо-будівельний сезон-2021

Компанія RGM group продовжує підготовку до дорожньо-будівельного сезону 2021 року.

Всього цього року у планах охопити будівельними роботами понад 60 км автомобільних доріг. Для цих цілей дорожникам буде необхідна велика кількість ресурсів, тож склади компанії поповнюються щодня.

Зараз підготовчі роботи вже йдуть повним ходом. Компанія RGM group має намір не відставати від графіка заготовлення матеріалів.

Особлива увага приділяється й стану автопарку та спецтехніки, а це більш як 100 одиниць. У наявності є вся необхідна для дорожньо-будівельних робіт спецтехніка: грейдери, трактори, екскаватори, навантажувачі, самоскиди, фреза дорожня, асфальтоукладальники, катки.

«Упродовж останнього часу проводилися сезонні обслуговування техніки та планово-попереджувальні ремонти. Сьогодні триває підготовка до сезону всього парку техніки та обладнання. Більшість робіт виконуються силами власних слюсарних бригад. Відділом забезпечення проводяться роботи з розширення матеріально-технічної бази, а це і новий асфальтоукладальник, дорожні котки, самоскиди, автоміксери та легкові автомобілі тощо. І це не просто придбання техніки, це й створення додаткових робочих місць для жителів нашого регіону. Розпочинати дорожньо-будівельні роботи наша техніка виїде в кінці березня, на початку квітня. Все залежить від погодних умов та портфеля замовлень»,  – говорить керівник технічного відділення Віталій Мачула.

Хоча дорожньо-будівельний сезон ще не розпочався, кошик замовлень компанії RGM group стрімко поповнюється.

“Ми не зупинимося на шляху до нашої мети – зробити пересування людей та вантажів безпечним, посилюючи економіку нашої країни!”, – говорять у компанії.

Компанія RGM group виконує роботи з будівництва, реконструкції, капітального ремонту та проєктування автомобільних доріг місцевого та державного значення, використовуючи у своїй роботі сучасні технології та напрацьовані багаторічним практичним досвідом методи.

Компанія відкрита до співпраці та пропонує свої ресурси для реалізації ваших проєктів.

Звертайтеся до спеціалістів компанії, щоб обговорити деталі співпраці.

Телефонуйте за номерами: (050) 356-2605, (095) 815 85 51, (098) 060 49 36.