Бібліотека на Сумщині виграла “Книжкові гранти” і отримала 113 книг сучасних авторів

Публічна бібліотека Кролевецької міської ради стала переможцем проєкту «Книжкові гранти» і отримала 113 сучасних книг українських та зарубіжних авторів на суму 30 тис грн.

Організатор проєкту – Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів у партнерстві з БФ «Бібліотечна Країна» та БФ громади Харкова «Толока» за фінансової підтримки письменників і книготорговців Helping Ukrainian Books and Booksellers (Каролін Форче, Мітчелл Каплан, Крістофер Меррілл, Аскольд Мельничук і Джейн Анру) та Біржової спілки німецьких видавців (Börsenverein des Deutschen Buchhandels).

За результатами конкурсу були відібрані 38 публічних бібліотек України з 975 поданих заяв, які отримали книжки українських видавців 2021-2023 років видання.

«Безмежно дякуємо організаторам проєкту за таку потрібну ініціативу та вагому підтримку бібліотек України. Вже незабаром всі охочі зможуть поринути в захоплюючий світ книжкового розмаїття. Ласкаво просимо в Публічну бібліотеку Кролевецької міської ради», – зазначили у книгозбірні.

05453.com.ua