Відомий сумський актор відзначив 50-річчя творчої діяльності

Увечері 2 березня у Сумському обласному академічному театрі для дітей та юнацтва відбулась знакова подія – прем’єра драми за твором Віньї Дельмар «Дай дорогу наступному дню», яку колектив театру на чолі з режисером-постановником – заслуженим артистом України Вадимом Шерстюком присвятили 50-річчю творчої діяльності народного артиста України Володимира Хорунжого.

До речі, Володимир Петрович разом із артисткою Вірою Ішан грають у виставі головні ролі. Із цим завданням вони справились на відмінно.

Вистава – щемлива історія про велику родину, щире кохання та взаємовідносини батьків і дітей, яка спонукає до роздумів про життя та його швидкоплинність, зібрала повний зал прихильників театрального мистецтва.

За доброю традицією, заслужений артист України Вадим Шерстюк як режисер вистави був удостоєний «Сертифіката майстра». За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва та з нагоди 50-річчя творчої діяльності Почесну грамоту ювілярові за дорученням колективу вручив керівник театру – заслужений діяч мистецтв України Микола Юдін.

Наступного разу виставу «Дай дорогу наступному дню» покажуть глядачам 24 березня о 17-00.