В Україні відкрили сезон вітчизняної редиски. Ціни дивують
Нині вітчизняну редиску можна придбати на 15% дешевше, ніж у березні минулого року. При цьому, ціна продовжує знищуватися.
Про це повідомляє Інфо-Шувар.
Ціни на першу вітчизняну редиску приємно здивували українських споживачів: на початку сезону пучок редиски українці купували на 15% дешевше, ніж рік тому. За останні вихідні ціни на продукцію просіли ще на 10% до 13-14 грн/кг (0,42-0,46 EUR/кг).
“Щороку українські виробники відкривають сезон раніше. Цього від них вимагає ринок. Український споживач хоче бачити в себе на столі свіжі овочі протягом всього року, а поява редиски, взагалі, асоціюється із початком весни. Найближчими днями, українські виробники почнуть активно заміщувати імпорт, за рахунок збільшення обсягів та сезонного зниження ціни”, – розповів експерт Іван Федишин.
Джерело: agro-business.com.ua