Гіалуроновий крем ефективний в боротьбі проти зморшок

Свіжий вигляд обличчя та відсутність на ньому помітних зморшків це те, чого прагне кожна жінка, не залежно від віку. Допомогти в цьому може доглядова косметика, основним компонентом якої є гіалуронова кислота.

Ефективність гіалуронового крему

З віком кількість гіалуронової кислоти в тканинах організму знижується. Це впливає на стан шкіри та призводить до появи зморшок. Запобігти цьому можна використовуючи крем для обличчя з гіалуроновою кислотою.

Потрапляючи на поверхню шкіри в складі крему, чи інших косметичних засобів, гіалуронова кислота утворює плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи. В результаті активно синтезуються такі важливі компоненти, як колаген та еластин. За цих умов шкіра стає менш вразливою до пошкоджень, а зморшки стають менш помітні. Гіалуроновий крем ефективний для:

  • поліпшення кольору обличчя;
  • зволоження шкірних покривів;
  • усунення зморшок;
  • прискорення загоєння ранок без утворення шрамів і плям;
  • корекції овалу обличчя;
  • відновлення роботи сальних залоз.

Гіалуроновий крем рекомендують наносити двічі на день, а саме зранку та ввечері, на злегка зволожену та попередньо очищену шкіру. Гіалуронат, що є головним компонентом, абсолютно безпечний, проблем з його сприйняттям не виникає. Дія речовини м’яка та швидка, а ефект зберігається протягом 8-12 годин.

З якого віку можна використовувати гіалуроновий крем

Косметологи рекомендують використовувати засоби з гіалуроновою кислотою після 25 років. В цьому віці, зазвичай, починають проявлятися перші ознаки старіння. Синтез колагену й вироблення організмом гіалуронової кислоти скорочуються, що призводить до появи перших зморшок. Крім того, зовнішні фактори також провокують виведення води зі шкіри.

Активно використовувати антивікові засоби з гіалуроновою кислотою фахівці радять з 35-річного віку.

Ефект, який можна досягти при щоденному користуванні кремом на основі гіалуронової кислоти, неможливо переоцінити. Відмінна якість та широкий вибір цих косметичних засобів пропонує інтернет-магазин fabo.ua.