Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон, яка бореться з раком

Перша леді України Олена Зеленська в соцмережах відреагувала на новину про те, що у принцеси Уельської діагностували рак, і вона проходить «профілактичну» хімієтерапію.

Зеленська побажала принцесі Кетрін швидкого і повного одужання. Востаннє перша леді України бачилася з Кейт Міддлтон на прийомі у Букінгемському палаці напередодні офіційної коронації Чарльза III 5 травня 2023.

«Я віддаю шану Вашій Королівській Високості за мужність і незламний дух у боротьбі з важкою хворобою. Ваша Королівська Високість, королівська родина й народ Великої Британії стали дуже близькими народу України. Разом з усіма українцями бажаю Вашій Королівській Високості повного й швидкого одужання», — написала Олена Зеленська.

Наразі Кейт Міддлтон проходить курс профілактичної хімієтерапії. Принцеса розповіла, що перебуває на «ранній стадії лікування», яке почалося наприкінці лютого. Рак у Кетрін виявили тільки після того, як у січні вона перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в лондонській клініці. Представники Кенсингтонського палацу заявили, що не ділитимуться подробицями про те, який рак у принцеси, або на якій стадії він перебуває, і попросили людей не спекулювати на цій темі.

nv.ua