На благодійному ярмарку в Шостці зібрали 106 тисяч гривень

На початку березня у волонтерському центрі «Шостка Добро» проходив благодійний ярмарок, присвячений 210-й річниці з Дня народження Тараса Шевченка. Участь у ньому взяли представники різних освітніх закладів міста. Вони продавали смаколики, фіточаї, кімнатні рослини.

«Ми вдячні усім навчальним закладам Шосткинської громади, дитячим садочкам, ЕкоЦентру Сергія Корнієнка, а також батькам, вчителям та дітям, які долучилися до проведення ярмарку», – зазначає координаторка ВЦ «Шостка Добро» Світлана Суптельна.

Все, що планували придбати волонтери за виручені на ярмарку кошти, вони купили і вже передали за призначенням.

За словами пані Світлани, завдяки дітлахам, батькам та вчителям вдалося зібрати 106 тис. грн.

«Те, що не продали, ми відвезли до Воронізького інтернату для людей похилого віку, Свеського психоневрологічного інтернату, розташованого у нашому місті, та до пологового відділення ЦРЛ. Усі були дуже задоволені», – підкреслила вона.

“Борітеся – поборете!” – ці слова Тараса Шевченка надихають українців крізь віки. Сьогодні вони як ніколи актуальні. Кожен, хто пік, купував, продавав та й просто донатив на благодійному ярмарку – долучився до спільної боротьби проти ворога: за своє існування, за право жити на своїй землі.

shostkanews.city