На Сумщині пройшов відкритий чемпіонат області з футзалу серед дітей

У чемпіонаті взяли участь понад 300 спортсменів з Сум, Краснопілля, Білопілля, Ромен, Конотопа, Охтирки та Тростянця. Вікова категорія спортсменів – від 8 до 14 років.

«Я вітаю усіх присутніх на змаганнях, які проводяться у такий важкий для нашої країни час! Це свято для всіх його учасників – спортсменів, тренерів, батьків юних футболістів! Учасники цього чемпіонату обрали спорт сильних та мужніх, витривалих та сміливих людей, які мають незламну волю до перемоги, це є гарною школою у моральному та фізичному вихованні молоді»,  – зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Серед спортсменів Сумщини є багаторазові переможці та призери чемпіонатів України, один спортсмен з футзалу входить до складу національної збірної команди України.

«Сумщина має потужний потенціал у спорті, потужних футболістів. І це майбутнє як Сумської області, так і України, – підкреслив начальник Сумської ОВА. – Тож я щиро бажаю спортсменам та їхнім наставникам не зупинятись на досягнутому, рухатись вперед і перемагати. Я не можу сьогодні не згадати наші Збройні Сили, наших захисників і захисниць, які роблять все для того, щоб ми могли давати знання нашим дітям, тренувати та розвивати їх».