У Тростянці відкрився молодіжний простір «KORОБКА»

У Тростянецькій громаді запрацювала нова комунальна установа для підлітків, старшокласників, студентів – молодіжний центр «KORОБКА».
4 квітня на засіданні виконавчого комітету Тростянецької міської ради був затверджений штатний розпис цієї установи. До штату входить директор та двоє фахівців з питань роботи з молоддю.
Директоркою молодіжного Центру призначена Альона Корнієнко – відома в культурно-молодіжному середовищі людина, проєктна менеджерка та координаторка Центру неформальної освіти Тростянця, консультантка Дитячої дорадчої ради, фахівчиня з інформаційних технологій.
Комунальна установа молодіжний Центр «KORОБКА» працюватиме в новому молодіжному просторі на базі Тростянецької публічної бібліотеки (вул. Л. Татаренка, 5-А).
Нагадаємо, що у березні поточного року відкрито сучасний молодіжний простір у Тростянецькій публічній бібліотеці, який складається з трьох кімнат різного функціонального призначення, якісно відремонтованих, повністю мебльованих та наповнених усім необхідним для навчання, творчості, дозвілля.
Ідея розширення бібліотечного простору назріла давно, а вдалося її втілити в життя завдяки успішній співпраці міської ради з Благодійним фондом “Голоси дітей”.
Фонд «Голоси дітей» здійснив фінансування проєкту щодо створення молодіжного простору. За кошти Фонду зроблено ремонт трьох кімнат, придбано меблі. Молодіжний простір оснащений кондиціонерами, має санвузол, окремий вхід.
Молодіжний простір має широкі можливості для розвитку неформальної освіти: комп’ютерну техніку, апаратуру, різноманітні настільні ігри.